Om oss

Välkommen till Reftele Gjuteri

Välkommen till Reftele Gjuteri – en traditionsrik aktör inom gjuteribranschen. Sedan våra pionjärdagar år 1947 har vi engagerat oss i att leverera högkvalitativa gjutprodukter i aluminium till en mångfald av branscher, inklusive fordonsindustrin, pumpsektorn och livsmedelsbranschen.

Med ett rikt arv och djupgående kunskap har vi även specialiserat oss på att skapa prototyper som öppnar dörrarna till framtidens innovationer. Vi är övertygade om att vår långa erfarenhet inom aluminiumgjutning, tillsammans med expertis inom handformning, blockformning och kokillgjutning, är nyckeln till att garantera din fulla tillfredsställelse som kund.

Skapande med Hantverk och Expertis: Reftele Gjuteri sedan 1947

Reftele Gjuteri grundades ursprungligen 1947 av bröderna Gunnar och Arthur Sandberg. Idag drivs företaget av Henrik Harrysson och David Stenberg. Vår resa började med tillverkning av mjölkkylare på 40-talet, och sedan dess har vi inte bara breddat vårt sortiment utan även utökat vår kundkrets. Nu, flera årtionden senare, betjänar vi en rad olika industrier och erbjuder skräddarsydda lösningar som sträcker sig från ritbordet till den färdiga produkten.

Vår affärsidé är enkel och effektiv – vi strävar efter att erbjuda våra kunder en heltäckande lösning. Genom ett väletablerat nätverk av samarbetspartners kan vi ta hand om hela processen, från koncept till färdig produkt. Vi har samarbeten med företag som specialiserar sig på modellbyggnad, precisionsbearbetning och ytbehandling, vilket möjliggör att vi kan erbjuda dig en produkt av absolut högsta standard.

Vi är stolta över vår historia och vårt engagemang för att leverera gjutprodukter av överlägsen kvalitet. Med ett team av dedikerade och kunniga medarbetare samt en stark vilja att fortsätta utvecklas, ser vi fram emot att vara en del av ditt nästa framgångsrika projekt. Välkommen till Reftele Gjuteri – där tradition möter innovation för att skapa en bättre framtid.

Rulla till toppen